Aire de Camping-Cars Pontigny

3.6

R

Rene11

nov 2025

Wij stonden op de parkeerplaats voor de betaalde plaatsen. Eerlijk gezegd waren deze ons niet opgevallen. Een voorbijganger maakte ons erop attent en zei dat overnachten hier verboden was. Hij tipte ons de prachtige plek 22 km verder in St. Florentin. Daar sta je gratis aan het water.

d

dunkvd

nov 2025

Toilet zijn hang op zijn Frans maar netjes; helaas geen lamp of papier.Stroom werkt prima na omzetten zekering. Lekker rustig in stil dorp

F.A.M.-Hoogers

okt 2025

hoewel de camperplek er aardig uit ziet is daarmee alles gezegd. betaald voor stroom maar niet gekregen en de uitrijdcode werkte evenmin dus hebben geforceerd de slagboom omhooggevallen moeten houden om de plek te verlaten. geen wonder dat wij de enigen daar waren.

Rue Saint-Thomas 2

89230, Pontigny, Frankrijk

gelegen in het centrum van het dorp - winkels (restaurants - bakkerij - kruidenier - tabak bar - kapper - bloemist - wijnproducent - wijnwinkel) op loopafsand - Cisterciënzer abdij van meer dan 900 jaar - Chablis 15km [toegang via entree met slagboom, betalen met bankpas creditcard, 2 uur stroom kost 2 euro, water €3 per 10 min]