4,3van 5
  • september 2023

We werden heel vriendelijk ontvangen. De plaats is zeer goed gelegen voor een bezoek aan de stad. Eenvoudige douche, toilet en water aanwezig.De eigenaar reed ons naar Thessaloniki en terug. Ze gaf ons ook veel waardevolle informatie.

• september 2023

Inderdaad een vriendelijke ontvangst. Van het vliegveld hadden we geen last maar de snelweg er vlak naast is wel erg rumoerig. Nette plek met douche en wc. Maar de prijs valt tegen, geen 4 euro maar we waren 12 euro kwijt zonder stroom en de douche kost 2,5 euro!

Stellaferox

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 10 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,3van 5

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

A&A camper Parking