Rossvoll Camping

• WiFi

• Speelgelegenheid

Frank-van-den-Akker

jun 2025

Qr scannen. maar je ziet niemand. toiletten niet schoon. verder alles aanwezig, maar veel te duur!!

LaRobi

aug 2024

Ben je moe en moet je een nachtje stoppen? OK! Mocht dit niet het geval zijn, dan zou ik zeggen: nog even doorzetten! Laten we zeggen dat het als camping rustig is, maar het is de kosten van 350 Kr niet waard om elektriciteit en water te hebben. Ze bieden geen grijs water en toiletafvoer! Voor deze prijs is een rustplaats beter of zoals hierboven vermeld... ga nog een paar km verder!

nihil0378

jul 2024

Omdat we altijd vrij laat aankomen (hier om 20.30 uur), was het fijn dat de receptie nog steeds bemand en vriendelijk was. De plaats is uitgerust met alles wat we nodig hadden (elektriciteit, zoet water, schoon sanitair met warme douches, toiletten, wasmachine en droger). De locatie is rustig. we kunnen de locatie alleen maar aanbevelen.

Saltfjellveien 436

8615, Skonseng, Noorwegen

camping aan de rivier - rustige ligging - af en toe vertrekt er een klein vliegtuigje vanaf het nabij gelegen vliegveld - kleine supermarkt - centrum 2 km

1 jun t/m 31 aug

NOK 330,00