nieuwe plaats met goede voorzieningen - voor inlichtingen in restaurant Leme
8400-618, Parchal, Portugal
€ 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartensuper vriendelijke engelsman dat ons goed ontvangen heeft ... rustige camperplaats.. alles is aanwezig, water elektriciteit (3ampere) super ligging om met de fiets overal naar toe te gaan ... was 10€ per nacht elec inc.
wij waren hier met kapotte motor. aan beland. de campingbaas liet een monteur komen die zeer vakbekwaam was en ons voor zes tientjes uit de brand hielp. op de camperplaats gerepareerd. leuke CP.
Leuke maar wel een beetje rommelige c.pl.waar je wel prima kunt staan.Douche/toilet niet gebruikt want dat hebben we in de camper.Vriendelijke Engelse beheerder.Heerlijk gegeten in naast gelegen stationnetje.Dagje met trein naar Lagos is een aanrader, €1.10 enkele reis,kaartje kopen in de trein.Mooie fietstochtjes gemaakt naar Portimao/Alvor/Ferragudo/Carvoeiro en is met E bike goed te doen.
lees meerLozen cassettetoilet
37° 8' 19" N
8° 31' 10" W
-8.51947
+351282419354
€ 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater