De prijs voor een stacaravan en twee personen is 75 RON. Verder alles zoals beschreven.
Leuke camping op een grote gemaaide weide. We hebben geen zwembad gezien, maar een mooi riviertje kabbelt voorbij. Alles was schoon, elektriciteit en water zijn aanwezig, we hebben niet gevraagd naar verwijdering. Prachtig landschap met een wandelpad naar de ijsgrot. We betaalden 105 lei (21 euro) voor drie personen en een busje.
lees meerEen hele ruime camping met mooi uitzicht. Mooi en schoon sanitair. In de buurt van overdekte gletsjer.
lees meerDN75
517310, Gârda de Sus, Roemenië46° 27' 25" N