Gratis parkeren maar geen faciliteiten zoals beschreven. Toilet beschikbaar wanneer kassa open is. We verbleven 2 nachten voor een reis op het spoor. Een korte wandeling naar de stad, maar bars en restaurants in de buurt.
ruime parkeerplaatsen snachts rustig gratis stroom waterkraan bij kiosk openbare toiletten beschikbaar we hebben 1 dag eerder tickets ter plaats gekocht ,ticketoffice prijs inclusief lunch en 5 uur onderweg 25 europ/p warm aanbevolen
Gratis!! Ook elektriciteit gratis anders geen voorzieningen. Super parkeerplaats, rustig en fantastisch voor spoorwegfreaks.
Strada Cerbului 5
435700, Vișeu de Sus, Roemenië47° 42' 53" N