Betreft montage van TESA autolift (leveling) systeem voor de camper. Alles netjes zoals afgesproken gemonteerd. Vriendelijke ontvangst. Nogmaals dank!
Voor dit bedrijf is nog geen beschrijving toegevoegd.
CamperverkoopBedrijfsweg 8
1785 AK, Den Helder, Nederland52° 56' 32" N
0223-661106
info@exprescamperauto.nl
phoenix
Onlangs bij dit bedrijf een trekhaak onder onze camper laten monteren en ook meteen APK laten keuren. De afgesproken prijs was goed, de kwaliteit van het werk was goed en de communicatie met de ondernemer was ook prima. Kortom, een garage om bij terug te komen.
Een fantastisch en vakkundig Bedrijf in het topsegment van de campermarkt. Alle praktijkkennis van Camper- en Autotechniek verenigd. Altijd vrijblijvend een goed advies. Geen 'verkoop praatjes', wel alles gericht op de wensen van de (toekomstige) klant. Creatief en altijd en overal bereid te helpen. Wij zijn sinds eind 2018 heel gelukkig met onze door Express Camper Techniek geleverde Phoenix..
lees meerVan de week een fietsenrek omgeruild voor een fietsenrek voor E-Bikes. De eigenaar had rustige alle opties met mij doorgenomen met alle min en plus punten. Daarna is deze perfect geplaatst en prima afgewerkt. Wij zijn super tevreden ..
Perfect familiebedrijf met jarenlange camper-ervaring in het luxe topsegment. Service staat hoog in het vaandel en er wordt prima meegedacht met de klant. Nieuwe initiatieven worden aangedragen en het bedrijf heeft een uitstekende relatie met de fabrikant van de Phoenix campers.