een fijne rustige en propere camperplaats
Even zoeken waar je precies de parking moet oprijden. Dat blijkt gewoon door het slagboompjes te zijn. Een opmerking, misschien een bordje bij de slagboom dat dit de toegang is tot parking. Verders alleen veel lof dat dit allemaal gewoon ongedwongen kan in België. NKC Nederland mag in Nederland dergelijke plekken wel meer promoten bij de diverse Gemeentes en de APV regels richten op de camperaar en niet laten beïnvloeden door de campinguitbuiters
lees meerkeurige plek, goed onderhouden en rustig kunnen slapen. onze camper van 7.36m kon er met gemak staan. stroomvoorziening niet gebruikt maar wel aanwezig.
een fijne rustige en propere camperplaats
lees meerSapstraat 27