Goed voor een slaapstop. Bussen en klokken van kerk beginnen er vroeg aan.
rustige plaats - bushalte naast parking
Bakkerslaan 41
3500, Hasselt, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGoed voor een slaapstop. Bussen en klokken van kerk beginnen er vroeg aan.
Op loopafstand van het centrum (15-20 min). 2 officiële plaatsen, maar er staan veel meer campers, dit wordt gedoogd. Midden in woonwijk. Naast kerk (op zondag een flink klokkenspel🙈). Van zaterdag op zondag gratis. Wij hebben er 1 nachtje overnacht tijdens de kerstmarkt. Geen voorzieningen. Wel een broodmachine in de straat.
lees meerMidden in een rustige woonwijk op 18 minuten lopen van centrum van Hasselt. Geen voorzieningen maar prima en rustig vertoeven. We hebben van zaterdag op zondag overnacht maar geheel geen last gehad van uitgaanspubliek en nachtelijk volk. Er lijken 2 officiele plekken te zijn maar er overnachten er meer. Wordt misschien gedoogd.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Goed voor een slaapstop. Bussen en klokken van kerk beginnen er vroeg aan.
lees meerBakkerslaan 41
3500, Hasselt, België50° 55' 17" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Gras