broodjesservice - zeer vriendelijke beheerder
Bürglestraße 1
86865, Markt Wald, Duitsland€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenZeer mooi aangelegde parkeerplaats, super aardige operators en het campingrestaurant is absoluut ok - meer hebben we niet nodig ... en we blijven spontaan langer!
Bezocht op 24 en 25 juli 2021. Voor één overnachting in orde. Stroomaansluitingen (13A) zijn zeer amateuristisch aangelegd, een IKEA stekkerdoos voor 3 gewone stekkers afgedekt met plastic. Toen wij er waren regende het, we hebben geen gebruik gemaakt van de stroom, was niet verantwoord. Wij vonden het geen aantrekkelijke plaats. Een keer, maar daarna nooit meer.
lees meerGeweldige SP, zeer vriendelijke eigenaar en geweldige gelegenheid om af te koelen in de vijver. 10 € per dag, elektriciteit 0,50 cent per Kw, water 1 € voor 100 liter.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (13A)
Vuilnisbak
Bürglestraße 1
86865, Markt Wald, Duitsland48° 8' 44" N
mail@wohnmobilpark-markt-wald.de
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater