Schützenplatz

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

RienenChristine

jun 2025

Dit is de camperplaats waar we de afgelopen 20 jaar het vaakst zijn geweest. Er is vrijwel altijd volop ruimte. Het is er rustig en aan de overkant van de weg is er op het parkeerterrein bij het Waldbad een sanizuil. Het enige dat we missen zijn een paar afvalbakken. Op dinsdagavond hebben we het restaurant van Mr. Wu bezocht. Daar heerlijk gegeten. Er is een supermarkt op loopafstand. Wij zijn er voor onze trip naar een volgende plek geweest.

FontVendôme

jun 2025

Groot veld zonder indeling en zònder voorzieningen. Je betaalt een symbolisch bedrag van €3. Wel dicht bij het dorp met veel verschillende winkels. Ruimte en rust hangen af van de drukte.

FRITSW

sep 2024

dit zijn de parels waar je naar zoekt. de stilte van het bos, gras, ruimte en een dorp op 5 fietsminuten met alles. er zijn campings waar ik verder moet lopen met de cassette. helemaal top.

Lotharstraße

29320, Hermannsburg, Duitsland

restaurant in het Schützenhaus - in het weekend broodjes - sani 200m - supermarkt en centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!