aankomst tot 20u - centrum 500m
August-Bebel-Straße 62
02736, Oppach, Duitsland€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenAlles klopt helemaal, prachtig uitzicht, vriendelijk eigenaar, helaas geen douche ivm Corona .maar het weer is prima dus buiten douche is mogelijk. Er staan helemaal alleen te genieten
Wat een geweldige plek. We stonden er alleen. En genieten van het prachtige uitzicht. De gastheer is erg vriendelijk. We kregen een sleutel van een badkamer en konden daar gebruik maken van douche en toilet. Geweldig!
Prachtige plek, zeer vriendelijke eigenaar, erg rustig
Prachtige plek, zeer vriendelijke eigenaar, erg rustig
August-Bebel-Straße 62
02736, Oppach, Duitsland51° 2' 60" N
info@biomarkt-oppach.de
€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan