aan strand, in bos, aan meer/plas, broodjesservice, dorp 1km
Avenue de la Plage 10
74140, Excenevex, Frankrijk€ 24,10 • 1 apr. t/m 30 jun.
€ 33,10 • 1 jul. t/m 9 jul.
€ 36,10 • 10 jul. t/m 21 jul.
€ 38,10 • 22 jul. t/m 14 aug.
€ 35,00 • 15 aug. t/m 27 aug.
€ 23,00 • 28 aug. t/m 5 nov.
CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenAangenaam verdeelde plaatsen tussen talrijke stacaravans. Royaal bos-/parkgebied met directe toegang tot het meer. Franse kustzijde perfect ontspannend tussen Zuid- en Midden-Europa.
Camping heeft een leuk zwembad en kinderspeeltuin. Sanitaire voorzieningen zijn verouderd en slecht schoongemaakt. Niet geschikt voor hondenbezitters omdat de hond nergens heen mag. U mag uw hond nergens uitlaten behalve langs de hoofdweg.
Leuke camping vriendelijke medewerkers. Achteraf betalen was niet mogelijk en voor ons lastig omdat we niet wisten hoe lang we wilden blijven en elke keer weer bij moesten boeken en betalen. Camping gelijk aan t meer gelegen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Avenue de la Plage 10
74140, Excenevex, Frankrijk46° 20' 45" N
info@camping-lapinede-excenevex.com
€ 24,10 • 1 apr. t/m 30 jun.
€ 33,10 • 1 jul. t/m 9 jul.
€ 36,10 • 10 jul. t/m 21 jul.
€ 38,10 • 22 jul. t/m 14 aug.
€ 35,00 • 15 aug. t/m 27 aug.
€ 23,00 • 28 aug. t/m 5 nov.
CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine