Mooie rustige plek. Om de stad te bezoeken moet je van een klimmetje houden. Ook 30/9 komt de bakker nog langs maar de camping is dan wel vanaf 10 uur smorgens gesloten!!
Een mooie camping op een berg vlak naast her gemeentelijke zwembad (was gesloten en zo te zien al een poosje niet in gebruik). De beheerder kwam ons gelijk toen wij aankwamen op de mountainbike tegemoet en was zeer gastvrij. Op de locatie kan men douchen, wassen op één code die men gelijk bij binnenkomst ontvangt. Echt een aanrader om aan te doen.
lees meerPrima camping. Sanitair is schoon. Heerlijk gegeten bij l'Evidence. Bezoek ook de bron van de Douix. Mooie plek.
Promenade Saint-Vorles
21400, Châtillon-sur-Seine, Frankrijk47° 51' 34" N