Yelloh! Village le Ridin

Le Crotoy, Somme, Hauts-de-France, Frankrijk

De camping ligt op ongeveer 3 km van het strand van Le Crotoy, het enige Noord zuiden strand. Met de fiets rijd je gemakkelijk naar dat strand over het fietspad op slechts 800 m van de camping óf de 3 km naar het dorp Crotoy met diverse winkels. Yelloh! Village Le Ridin ligt in de baai van Somme en heeft onder meer een kinderbadje voor de allerkleinsten.

Eigenaar van deze locatie? Claim deze locatie

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • 80550, Le Crotoy, Frankrijk
    Map
  • € 35,00 • 30 mrt. t/m 30 sep.

• ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

2,93van 5
  • juli 2023

Voor 1 nacht hier gestaan. Kregen een plek toegewezen tussen de stacaravans. Elektra deed het pas na een uur. Ongelijke plekken. Wifi deed het niet. Meermaals geprobeerd. Niet voor herhaling vatbaar

• juni 2022

wij hebben hier 1 nacht gestaan. de CP in Crotoy is ons veel te druk. Hier een camping bij chalets. De plaatsen zijn ruim en voorzien van een heg rondom de plaats. Met de Acsi kaart betaalde wij €20 (2 pers.). Je kunt gebruik maken van het zwembad. prima plek.

WZ-LV

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 7 reviews

• Wasmachine

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

• WiFi

• Voorzieningen passanten

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
2,93van 5
  • juli 2023

Nog geen foto's

Contactgegevens

Prijs

• € 35,00 • 30 mrt. t/m 30 sep.

• ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard

Kortingskaarten