grote parking tegenover Office de Tourisme in het centrum - verboden voor campers >3,5T - servicestation 1km [sitecode 11945] - bij festiviteiten gesloten
Rue des Doctrinaires
87300, Bellac, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwe moesten vertrekken waarom we ons erg onzeker voelden. Er was veel ophef in de busjes en auto's geparkeerd daar, met zeer luide muziek en jongens met nog een bril
nu 4 gemarkeerde camperplaatsen. Goed te doen wanneer je op doorreis bent. Plaatsje lijkt weinig horeca te hebben, veel leegstand in winkelpanden.
we hebben zowel in 2017 als in 2018 bij het park aan het riviertje gestaan,prima en rustige plek,alleen de sani was in allebei de jaren niet te gebruiken.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Rue des Doctrinaires
87300, Bellac, Frankrijk46° 7' 15" N
46.12077
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak