Camping met Nederlandse beheerders - gebruik GPS-coordinaten - zwemmeer met strand en ligweide - brasserie met streekgerechten - recreatiezaal - centrum 4km
19510, Lamongerie, Frankrijk
€ 15,70 • 28 mrt. t/m 6 jul.
€ 24,70 • 7 jul. t/m 24 aug.
€ 15,70 • 25 aug. t/m 30 sep.
KortingskaartenVriendelijke uitbaters, rust en kalmte. Restaurant vlakbij best op tijd boeken. Op de camping zelf ook een frietkot. Kortom, een aanrader!
Ik draag mijn veer ook bij ,fijn ontvangen,mooie plekken vlak bij het meer en heel schoon sanitair voor een nette prijs per nacht ,het zijn toch weer die Hollanders
perfecte camping. erg schoon en netjes. rustige grote plaatsen. goed elektrisch. super campingrestaurant. lieve eigenaren. we komen zeker terug
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (10A)
Vuilnisbak
19510, Lamongerie, Frankrijk
45° 32' 40" N
info.camping@domaine-des-forges.fr
€ 15,70 • 28 mrt. t/m 6 jul.
€ 24,70 • 7 jul. t/m 24 aug.
€ 15,70 • 25 aug. t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet