camping bij Hotel Breich met goede voorzieningen en schoon sanitair - zwembad - strand 600m
National Route 1
Briech, MarokkoMAD 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenOk plek om te overnachten. We stonden op het grasveldje. Warme douche. Aan de overkant van de hoofdweg kan je de straat helemaal naar benedem volgen voor een mooie strandwandeling.
we waren hier op 3 april 2019. schoon maar wat verouderd sanitair. prima overnachtok staats op doorreis. prima restaurant met wijn
schone en goede camping. heeft warme douches, wifi bij de receptie en mooi gras om op te camperen. stroom en water bij de kampeerplaatsen. Een rustige mooie plek!
Lozen cassettetoilet
Briech, Marokko35° 31' 44" N
5° 59' 57" W
-5.99906
info@hotelbriech.com
MAD 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater