Gelegen in Hitzum bij Franeker - oude stolpboerderij met een B&B - Franeker 3km - centrum 1km
Franekerweg 2
8805 TB, Hitzum, Nederland€ 22,00 • 31 mrt. t/m 1 okt.
Kortingskaartensuper plek, aardige mensen, zeer netjes en de opzet van de camping doet heel knus en gezellig aan wat ons betreft top. wat al eerder vermeld is, in het hoogseizoen is reserveren wel handig
wat een heerlijke plek, vriendelijke mensen, ruim sanitair. niet veel plekken, misschien is reserveren handig. Wij verblijven 3 nachten, Franeker is 15 minuten fietsen.
mooie cp met zeer vriendelijk ontvangst en net sanitair, zeker een aanrader voor iedereen die van landelijk camperen houd.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Franekerweg 2
8805 TB, Hitzum, Nederland53° 9' 53" N
info@desalix.nl
€ 22,00 • 31 mrt. t/m 1 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet