gelegen aan Nationale Route Valdresflya [Rv51] - nabij Jotunheimen Nasjonalpark - centrum 25km
Primær Fylkesveg 51
Beitostølen, NoorwegenNOK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenMooie rustige plek met een weids uitzicht langs een weg. De weg is savonds erg rustig en heeft ons niet gestoord. Helaas geen rendieren gezien. Was zelfs in september een druk bezochte overnachtingsplek maar met voldoende plekken. Zeker aan te raden
Mooie camperlocatie een stukje van de weg af. Te bed met 4,5 graden C. en wakker worden met een stralend zonnetje. Voldoende plek en redelijk vlak. Rendieren zie je niet zo gauw in de zomer, dan moet je in het najaar of vroeg in het voorjaar komen.
Bezocht op 1 tot en met 3 augustus 2019. Perfecte overnachtingsplaats. Toplocatie met prachtige vergezichten op Jotunheimen Nasjonalpark. Onze derde keer hier, maar nu hebben we 2 nachten hier overnacht. Is zeker voor herhaling vatbaar.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Primær Fylkesveg 51
Beitostølen, Noorwegen61° 25' 58" N
NOK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak