aan een meer - centrum 900m
Eikremsvegen 8
6036, Mauseidvåg, NoorwegenNOK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenregenachtig weer toen wij in juli er als enige waren. verder prima hier. de nabijgelegen weg is niet hinderlijk. er zijn twee parkeerplaatsen vlak bij elkaar.
Zeer populaire site die 's middags al vol is. 'S Middags rijden 20-30 kampeerders door het terrein om voor een plek te zorgen en weer terug als ze er geen vinden. Parkeer alsjeblieft buiten, zet de motor af en loop, ja, loop naar lege plekken. Het zal goed zijn voor jou en leuk voor ons die hier niet zijn om naar je motor te luisteren.
lees meerNette plek. Overnieuw aangelegd met grind en asfalt.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
lees meerNette plek. Overnieuw aangelegd met grind en asfalt.
6036, Mauseidvåg, Noorwegen62° 24' 58" N
NOK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak