Vestnes Bobilparkering

• Vuilnisbak

• Rolstoelvriendelijk

buscamperFritsPetra

jul 2024

het lijkt een mooie plek, maar je kunt er geen chemie of bruinwater lossen laat staan douchen. stroom geb ik niet geprobeerd omdat de stopcontacten er niet jofel uitzagen. we zijn maar doorgereden, we vonden het te veel geld omdat je geen tanks kunt lossen, het ligt wel mooi dicht bij het centrum dat is zeker een + punt

Maria&Martien

jul 2023

een geweldige plek je staat vlak . de prijs valt erg mee, je kunt wassen je kunt douchen en vuil water kwijt en de wc legen , en veel rust 500 m rema 1000 geweldige plek 🚍🚍🚍🚍

Baron-56

jul 2022

Het is een grote nette parking. Dat klopt. We betaalden bij aankomst braafjes met Marina-App 175 NOK, maar vroegen ons al snel af waarom. Voor elektriciteit moet je nog meer betalen (die werkt wel gewoon ;-). Er is geen sanitair en geen plek om te lozen. Wel is er een waterkraan. Het zicht is mooi. De lawaaierige jeugd moet je erbij nemen. Waarschijnlijk is het beter op de andere camperplek in dit stadje.

E39 1770

6390, Vestnes, Noorwegen

Camperplaats langs de E39 met verharde vlakke plaatsen - betaling via GoMarina app - uitzicht op het Flatevågen - centrum 300 m

NOK 175,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!