rustige plaats bij Santuario do Bom Jesus do Monte - centrum 3km
Estrada do Bom Jesus
4715, Braga, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenin de schaduw geplaatst, prima als je onafhankelijk bent van water etc. geen structuur, geen lossen en laden van water. 6 minuten met de motor van het historische centrum
Rustige plaats 'me neus'. Veel verkeer zowel op de weg als op het parkeerterrein zelf. Savonds hetzelfde, veel verkeersoverlast. Voor mij deze plek niet weer.
Mooie plek, schaduwrijk, aan de voet van de Bom Jesus. Er is een barretje met picknickbanken. Er staan vuilcontainers maar er zijn geen andere voorzieningen. De Bom Jesus is op loopafstand of je gaat met het treintje. I.K.
Vuilnisbak
Toilet
Estrada do Bom Jesus
4715, Braga, Portugal41° 33' 11" N
8° 22' 52" W
-8.38099
+351919910125
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Vuilnisbak