Gemengde parkeergelegenheid.
Largo da Feira 149
8700-339, Olhão, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPrima plekje om te overnachten. Ga ook eens kijken bij de “graffiti kerk”! (N125 D, 8700-258 Olhão, Portugal)
Wat een wanhoop, een grote camperplaats zonder voorzieningen, veel vaste Fransebewoners. campers staan dicht op elkaar. We hebben er even gestaan om Olhao te bezoeken maar daarna snel verder gereden.
prima plek om in 1 of 2 dagen de stad te verkennen, die echt wel de moeite waard is. wij hebben hier veel Adventure labcaches gedaan en traditionele caches gezocht, een dag lopend en een dag op de fiets. je komt dan op de mooiste plekjes. die van de legendes is echt leuk! Cp is niet meer dan een zandvlakte.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
lees meerLargo da Feira 149
8700-339, Olhão, Portugal37° 1' 29" N
7° 50' 51" W
-7.84741
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak