nabij autoroute - enig geluidshinder - alle voorzieningen - kraan is een drukknop - centrum 400m
Calle de Calvo Sotelo 17
34250, Quintana del Puente, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenSimpele camperplaats met alle voorzieningen ( behalve E) naast de E80. Prima voor een overnachting. Toen wij er waren was het water afgesloten.
Prima en schone locatie, veilig en verlicht, met alle benodigde voorzieningen, behalve electra. Heerlijk rustig en goed kunnen slapen, ondanks de ligging van de snelweg in de nabijheid. We stonden alleen en 's avonds laat arriveerde er nog een camper.
helemaal leeg toen we hier aankwamen, faciliteiten erg schoon. kranen voor vers en zwart water in beslag genomen maar water beschikbaar onder het grijze deksel in het midden. Makkelijk om onze gieter te vullen, maar je hebt aansluitingen nodig om een slang te gebruiken.
Campinggedrag niet toegestaan
34250, Quintana del Puente, Spanje42° 4' 56" N
4° 12' 31" W
-4.20867
http://
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet