Roquetes

• Vuilnisbak

4.5

Brigitte22

okt 2025

Wat een service. Alle camperfaciliteiten gratis, inclusief stroom. Camperplaats zit aan een parkje met picknick banken en speeltuin. Overdag en 's avonds wordt hier veel gebruik van gemaakt. Camperplaats is favoriet, was in het weekend meer dan vol. Camperplaats zit vlakbij Via Verde. Tip je kunt je fiets vanaf Xerta naar Horta de Sant Joan laten brengen en dan terug fietsen. Dat is het mooiste stuk, volgens ons.

Ellenrijkens

apr 2025

Hele fijne en schone plaats, dichtbij het centrum van het dorp en op loopafstand van Tortosa. Een plezierige omgeving naast het overdekt zwembad/sportcomplex waar men tegen betaling ook nog kan douchen.

WelcomePD

mrt 2025

mooie CP staat elke dag vol wij hadden net de laatste plek Alles gratis ook de stroom Wat een service van de gemeente Je mag max 72 uur daar staan elke avond komt er rond 17.00 uur een ambtenaar de nummerborden noteren Achter de CP is er een sportcentrum met zwembad, stoomcabine, bubbelbad en sauna Je kan een dag kaart kopen wij betaalden €5,75 pp ( 65+ prijs) zijn er 2 keer geweest ivm regenachtig weer was heerlijk en je kan er gelijk douchen

Urbanització Torre d'en Gil 122

43520, Roquetes, Spanje

40.82062 0.49555

centrum 3,5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!