3.3.2020 overvolle ruimte om 17.00 uur Ga op de inzet staan.
Parking aan rand van de stad - winkelcentrum 75m - zwembad en voetbalvelden 100m - centrum 1km
Camino Fanzara
12200, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaarten3.3.2020 overvolle ruimte om 17.00 uur Ga op de inzet staan.
Helemaal nieuw (er zijn nog werken aan de gang) met prima voorzieningen en in de buurt van sportterreinen. Gemakkelijk te bereiken. Oude stad en kasteel op wandelafstand. Stadje is niets speciaal. Het plaatsje is rustig gelegen aan de rand van het centrum. Wel veel blaffende honden in de buurt.
Sommige bouwwerkzaamheden gaande in de Aires. Heel modderig. Services werkte goed. We besloten niet te blijven. Zullen we een heel mooie Aires zijn als we klaar zijn.
Campinggedrag toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
3.3.2020 overvolle ruimte om 17.00 uur Ga op de inzet staan.
Camino Fanzara
12200, Spanje39° 58' 4" N
0° 16' 18" W
-0.27174
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan