4,38van 5

• augustus 2023

heerlijke plek. Fijn dat alle voorzieningen aanwezig zijn. Mooie plekken op gras. we hadden hier 2 rustige nachten.

• juli 2023

We betaalden 660 kronen per nacht met een mobilehome +3,5 ton. Alles dik in orde hier. Heel vriendelijke eigenaar die tijd voor je maakt en oprecht is. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Mooie, rustige omgeving in de natuur. Laatste stukje is steil bergop maar je geraakt probleemloos boven.

Bekijk alle 65 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,38van 5

• juli 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Autokemp Jindřiš