gelegen op het platteland in de Tsjechische -Saxon Zwitserland - klimmen, boulderen - in de winter langlaufen - uitkijktorens
Sněžník 67
405 02, Jílové, TsjechiëCZK 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenSuper camperplek, goede voorzieningen. Technisch top geregeld. Heerlijk rustig, in klein dorpje. ‘S morgens zelfs gratis broodjes gekregen. En als de vorige klager een camping vind in deze omgeving paar minder geld dan is dat bijzonder knap!
Dit moet een parkeerplaats zijn, perfect. We aten goed in een nabijgelegen Baude, goed geslapen en rustig. Een kleine domper zijn de roekeloze automobilisten die het rennen op de smalle weg naar de paden en herbergen gevaarlijk maken.
Gewoon geweldig! Alles wat je nodig hebt. Mooie rustige omgeving, goede en goedkope restaurants in de directe omgeving. We zijn hier weer en zeker niet de laatste keer.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Sněžník 67
405 02, Jílové, Tsjechië50° 47' 48" N
info@stpl-sneznik.cz
+420602129648
CZK 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet