Camping met trekkerashutten - aan meer - centrum 4km.
373 41, Hluboká nad Vltavou, Tsjechië
CZK 16,00 • 1 mei t/m 30 sep.
Kortingskaartenrustige camping, huisjes gebouwd 40 jaar geleden, verleden tijd. douches en wc eenvoudig maar schoon. mooi plekje om het kasteel in hluoka te bezoeken. €15 per nacht zonder elektra
Wanneer je terug in de tijd wilt en behoefte hebt aan rust, dan is dit de goede plek. Zwemvijver, zwembad en kleine speeltuin aanwezig. Sanitair eenvoudig. Gestaan in een bos vol naaldbomen en denneappels.
Geen lawaai, maar camperparkeren / staanplaats geplaatst op 200 m van de receptie met een zeer kleine toegangsweg, moeten de struiken doorsnijden, facilitets was als de 1950 en niet schoon, koolhydraten niet lang verwijderd en slechts 1 op 6 stopcontact werkte . Blij om in de camper te zijn, dus ik heb alles alleen, heb geen verwijderingsopties voor campers gezien. Ik zal niet terugkomen
lees meerWasmachine
Vuilnisbak
Douche
Toilet
lees meer373 41, Hluboká nad Vltavou, Tsjechië
49° 4' 23" N
info@krivonoska.cz
+420725959497
CZK 16,00 • 1 mei t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Vuilnisbak