Plaats bij bootclubhaventje - zonder voorzieningen- voor Sunnes kirkan linksaf. Doorrijden naar het meer - centrum 200m
SUNNE PRÄSTBORD 130
832 94, Orrviken, ZwedenSEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLeuke plek met lief toilet. Helaas veel signalen dat de parkeerplaatsen bestemd zijn voor booteigenaren. We voelen ons daarom enigszins onwenselijk.
prachtige locatie. geen voorzieningen is geen probleem. vis- en zwemmogelijkheden. roosteren kan op vuurplaats. kleine bijdrage voor jachtvereniging houten box wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.
Parkeerplaats van de jachthaven. Voor de één een prima plek voor een ander waarschijnlijk niet. Wij zijn weer vertrokken.
Toilet
SUNNE PRÄSTBORD 130
832 94, Orrviken, Zweden63° 7' 23" N
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan