midden in natuurreservaat - terrassencamping - gelegen aan een meer - broodservice - campingwinkel - café - restaurant - Urshult 20km - Ryd 15km
GETNÖ GÅRD
360 10, Urshult, ZwedenSEK 280,00 • 1 mei t/m 2 okt.
KortingskaartenZo'n leuke plek! Fijne ruimtes en zeer schone faciliteiten. We verbleven drie nachten in mei toen het nog niet volledig was geopend. We vonden geen keuken maar we konden wel de afwas doen. Misschien als alles open is. Småland is zo mooi.
Fantastisch mooie camping! Midden in de natuur, wij waren hier begin september dus konden een plek direct aan het meer krijgen, meerdere zelfs. Iedere plek heeft een eigen fikkie stook plek ;) een zak hout kun je bij de receptie halen. Super vriendelijk personeel die perfect Engels spreken en de tijd voor je nemen. Wij hebben nog een middag een kano gehuurd, paar uur pedellen en daarna een duik in het frisse meer. Heerlijk!
lees meerEen hele mooie en leuke camping. Het personeel neemt de tijd voor je, dat is wat vervelend als je in de rij staat om in te checken maar fijn als je aan de beurt bent. Enige nadeel is dat er wat weinig sanitair is voor het aantal gasten, met wachtrijen als gevolg.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
360 10, Urshult, Zweden56° 35' 4" N
info@getnogard.se
SEK 280,00 • 1 mei t/m 2 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet