Parking bij Dorcas Aid International Albanië - gelegen aan de ringweg dichtbij stadspark - halte OV 10m - winkels en restaurants vlakbij - centrum 2km
Rruga Teli Samsuri Nd. 18
Korçë, AlbaniëALL 12 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwij zijn hier geweest en hebben het prima gehad. Hartverwarmende en fijne mensen. ook voor de camper was een plekje. prima plekje om naar de stad te lopen Groeten Bas
Wat een verrassend goede camperplaats. Wij stonden op het gras. Alles aanwezig, stroom, keurige toilet en gratis douche in het kantoor, stort WC (wat primitief, maar ok). Alleen stort grijs water niet gevonden. Zeer vriendelijke mensen, we werden door de directeur van hulporganisatie Dorcas met koffie en wat woordjes Hollands ontvangen. En de opbrengst gaat nog naar een goed doel ook.
lees meerSchone plek en vriendelijke, behulpzaamse mensen. Dicht bij centrum van de stad en ruime supermarkt om de hoek. Mooi park op 10 minuten lopen. Veel, goede, restaurants in het centrum (ca. 15 min. Lopen) dat veel mooie pleintjes heeft. Buiten de stad veel bergachtig natuurschoon.
Campinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Rruga Teli Samsuri Nd. 18
Korçë, Albanië40° 37' 50" N
office@albania.dorcas.org
ALL 12 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine