Hele mooie camping. Prettige ontvangst en een leuk cafe. Sanitair is goed.
fraai Parkachtig terrein aan de Semois - Nederlands en Frans sprekende eigenaren - bar frituur
Rue de la Chérizelle 54
6830, Bouillon, België€ 21,10 • 1 apr. t/m 28 mei
€ 25,10 • 29 mei t/m 10 jun.
€ 21,10 • 11 jun. t/m 30 jun.
€ 28,10 • 1 jul. t/m 18 aug.
€ 25,10 • 19 aug. t/m 1 sep.
€ 21,10 • 2 sep. t/m 30 sep.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenHele mooie camping. Prettige ontvangst en een leuk cafe. Sanitair is goed.
Erg leuke camping! Grote speelplaats voor kinderen. Leuk de rivier in lopen op een aantal plekken. Sanitair is super netjes. Eigenaren heel vriendelijk. Leuke bar en fritkot! Er was ook enige animatie in Juli. Plekken zijn ruim en leuk opgezet met veel bomen. Dank hiervoor - Familie Stoop
we zijn net aangekomen. Wat een service. camper gleed bijna in het water, direct werd zonder te vragen de trekker gepakt en heeft ons weggetrokken super.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Hele mooie camping. Prettige ontvangst en een leuk cafe. Sanitair is goed.
Rue de la Chérizelle 54
6830, Bouillon, België49° 48' 60" N
€ 21,10 • 1 apr. t/m 28 mei
€ 25,10 • 29 mei t/m 10 jun.
€ 21,10 • 11 jun. t/m 30 jun.
€ 28,10 • 1 jul. t/m 18 aug.
€ 25,10 • 19 aug. t/m 1 sep.
€ 21,10 • 2 sep. t/m 30 sep.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine