rustige plaats - reserveren niet mogelijk - centrum 1km
Bergstraße 99
47589, Uedem, Duitsland€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenFijn ontvangen door de eigenaar, welkomst biertje gekregen en later kwam hij nog langs met snaps. Alleen jammer dat de camperneuzen niet de dezelfde kant op staan. Maar wij komen zeker terug
Heerlijk rustige CP met ruime plaatsen ook voor grotere campers (8 meter+). Fietsen in de omgeving. Stroom 6 amp inclusief. 12 euro inderdaad, geen korting meer bij langer verblijf.
Schitterend gelegen camperplaats. Ruime plaatsen. €12 per nacht incl. stroom en verzorging. Echt een aanrader.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Bergstraße 99
47589, Uedem, Duitsland51° 39' 41" N
manuela.joosten@freenet.de
+49282120110
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater