Campers zijn uiteraard niet welkom aangezien de breedtebeperking met grote betonnen bolders is teruggebracht tot 2,3 meter. Geen voorafgaande kennisgeving tot u bij de ingang aankomt en geen andere camperplaats beschikbaar in de buurt !!!
De plaats is zeer gunstig gelegen direct aan het oude centrum van Yvoire, dat de moeite van het bekijken waard is en veel mogelijkheden biedt om te wandelen. De prijs van de staanplaats is een stuk hoger dan geadverteerd. We betaalden een bedrag van € 17,70 van 15.00 uur tot 08.00 uur de volgende ochtend. Er is geen infrastructuur.
lees meerGeweldige locatie naast een oud middeleeuws dorp, maar verwarrend of campers daar kunnen blijven of niet. We wisten het niet zeker, dus gingen we verder, zagen op het eerste gezicht ook geen watervulstations.
74140, Yvoire, Frankrijk
46° 22' 5" N
http://
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons