1,81van 5
  • juli 2023

Campers zijn uiteraard niet welkom aangezien de breedtebeperking met grote betonnen bolders is teruggebracht tot 2,3 meter. Geen voorafgaande kennisgeving tot u bij de ingang aankomt en geen andere camperplaats beschikbaar in de buurt !!!

• mei 2022

• april 2022

Geweldige locatie naast een oud middeleeuws dorp, maar verwarrend of campers daar kunnen blijven of niet. We wisten het niet zeker, dus gingen we verder, zagen op het eerste gezicht ook geen watervulstations.

S19G19R

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 8 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
1,81van 5
  • juli 2023

• mei 2022

• april 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

• 74140, Yvoire, Frankrijk

46° 22' 5" N

• +33450728021

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Parking du Pré Ponce