Nederlandse eigenaren - alle voorzieningen aanwezig - centrum 1km
D118
Chirat-l'Église, Frankrijk€ 15,80 • 31 mrt. t/m 31 okt.
Kortingskaartenvriendelijk onthaal. eenvoudig maar prima cp. sanitair schoon. zwembadje lekker om af te koelen.
Enthousiast door de goede reviews hebben wij er ook een nacht gestaan op 20 juli. Inderdaad een heerlijke plek met prachtig uitzicht. Het is wel wat afgelegen maar de pizza die voor ons gemaakt is was het heerlijk.
Hartelijk ontvangen door Thijs en Paul die ons de keuze gaf voor de juiste plek i.v.m. de regen van de afgelopen dagen! Heerlijke dagen doorgebracht bij het zwembad en genoten van de gastvrijheid van Sylvia en Paul wat een geweldige mensen voor een luisterend oor kan je hier zelfs terecht.., gezellig gezamenlijk gegeten en gedaan. Verder alles piekfijn! aanrader, wij komen terug! groetjes aan Andre en Nans
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (12A)
Vuilnisbak
lees meerD118
Chirat-l'Église, Frankrijk46° 14' 16" N
camperpark@orange.fr
€ 15,80 • 31 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater