aan de rivier de Doubs - broodjesservice - centum 700m
Rue du Pont Rouge 10
25500, Morteau, Frankrijk€ 13,70 • 19 apr. t/m 4 mei
€ 14,10 • 1 jun. t/m 30 jun.
€ 17,10 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 14,10 • 1 sep. t/m 30 sep.
KortingskaartenNette camping met ruime plaatsen, goed sanitair en redelijk tarief. Wij betaalden € 14,90 ACSI-tarief inclusief stroom. Goede ontvangst. Ligging en uitzicht zijn niet heel bijzonder. Geen toiletpapier bij de toiletten.
We waren er om 14.00 uur, maar het hek was op slot en de receptie ging pas om 16.00 uur open. Twee uur wachten vonden we te gortig. We zijn naar een andere camping gereden. Minstens vijf andere camperaars/caravanners hebben hetzelfde gedaan in de tijd dat ik ontdekte dat de receptie pas om 16.00 uur open ging.
lees meerNet campingtje, met alle voorzieningen. Vriendelijke ontvangst en mooie ruime plaatsen.Nieuw sanitairgebouw. Prima voor een verblijf van één of meerdere dagen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Rue du Pont Rouge 10
25500, Morteau, Frankrijk47° 3' 11" N
otsi.morteau@wanadoo.fr
€ 13,70 • 19 apr. t/m 4 mei
€ 14,10 • 1 jun. t/m 30 jun.
€ 17,10 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 14,10 • 1 sep. t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet