Prima locatie, maar zelfs buiten het seizoen, in januari, staat het helemaal vol met mensen die hier langere tijd overnachten. Verwacht absoluut niet dat je hier gebruik kan maken van de elektriciteit. De 8 plekken met elektra staan helemaal vol en met verlengsnoeren krijgen andere vaste campers ook nog stroom.
lees meerwe hebben hier langere tijd gestaan omdat we op bezoek waren bij t gezin van onze dochter, die hier tijdelijk woont. t is een goede CP, prima verzorgingsplaats. dicht bij t centrum. Het is rustig en veilig. alleen de electriciteitsplaatsen zijn bezet door campers waar mensen min of meer in wonen lijkt het. je moet dus wel met weinig stroom toe kunnen.
lees meerHier gestaan in de nacht van 21 op 22 april 2023. Zeer rustig tijdens de nacht. Er zijn inderdaad campers die er staan voor langere tijd. Voor mij geen probleem. Ik zou zeggen dank aan de stad Belforf voor de mooie gratis plaatsen.
lees meerAvenue de la Miotte
90000, Belfort, Frankrijk47° 38' 31" N