plaats dichtbij de Citadelle van Montmedy - vanaf 20 augustus 2018 tot augustus 2019 GESLOTEN wegens werkzaamheden aan de citadel - servicestation op toegangsweg - ook busparking - Citadelle 's avonds verlicht
Rue Vauban
55600, Montmédy, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWij vonden het geen goede cp er stonden bussen geparkeerd, en weinig ruimte voor de campers. dit was meer een parkeerplaats voor auto’s wij zijn gauw doorgereden.
Schitterende plek bij de Citadel. Keurige loosplek voor grijs en zwart water en drinkwater laadplek vlakbij. enig minpunt is dat camperplaats voor 2 gites staat en ook parkeerplaats van die gites is. Toen wij er stonden waren de gites bezet. Dat gaf wel wat overlast. jammer anders 5 sterren.
zeer rustige nacht gehad, parking was leeg op ne camper na, prachtig hoe S’avonds de citadelle verlicht is
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Water
Rue Vauban
55600, Montmédy, Frankrijk49° 31' 7" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet