Gisteren geslapen in Avioth, maar als daar geen plek was geweest dan hadden we zeker hier geslapen. Mooi plekkie voor 3-6 campers.
Wij vonden het geen goede cp er stonden bussen geparkeerd, en weinig ruimte voor de campers. dit was meer een parkeerplaats voor auto’s wij zijn gauw doorgereden.
Schitterende plek bij de Citadel. Keurige loosplek voor grijs en zwart water en drinkwater laadplek vlakbij. enig minpunt is dat camperplaats voor 2 gites staat en ook parkeerplaats van die gites is. Toen wij er stonden waren de gites bezet. Dat gaf wel wat overlast. jammer anders 5 sterren.
Rue Vauban
55600, Montmédy, Frankrijk49° 31' 7" N