Mooie plek binnen de bebouwde kom. niet waterpas. ook niet met onze gele blokken. Heel rustig en lekker geslapen.
4 CP’s vlak bij elkaar, waarvan de middelste 2 dezelfde zijn. (Site code18854-18855)(Mix parkeerplaats NIET hoger dan 3mtr!) (2campers). De noordelijkste CP (site code 18853) geeft ruimte voor 2 campers met mooi uitzicht op het kasteel. De zuidelijkste cp (site code18744) is op een grasveldje voor 3 campers. Alle 3 CP’s prachtig om het kasteel te bezoeken.
lees meerIk heb 3 plaatsen gecontroleerd. We raden alleen de rechtbank van de tennisclub aan .. als er geen seizoen is. De ruimte in de hal is hellend en heeft een limiet van 3,5T 3m hoogte.
lees meerRue Paul Doumer
66510, Saint-Hippolyte, Frankrijk48° 13' 58" N