Bourazani Wildlife Resort

• WiFi

• Voorzieningen passanten

henk&gerdy

apr 2025

Mooie plek met water en stroom. Goed (wild) restaurant . Zeer vriendelijk geholpen. Veel informatie over omgeving. En wat een prachtige omgeving hier!

Antru

jan 2025

een prima cp bij een hotel . eigenaar geeft top uitleg over bezienswaardigheden in de omgeving. wij hebben in het hotel gegeten en dat was perfect. heerlijke streekgerechten. cp met stroom toiletten afval container. geen loosplek en douche . jammer van die zwerf honden . maar dat is Griekenland.

hhoven

jun 2024

Via Pogradec en Korç namen we de weg door de bergen naar Griekenland en belandden we hier. Een schitterende tocht! Deze plek is dan ook erg handig gelegen Prima restaurant en vriendelijke ontvangst. De ster minder is vanwege de prijs. Je hebt er wel stroom en water voor, maar een vuilnisbak heb ik niet gezien. Voor 15 euro zou je dit nog wel verwachten.

Unnamed Road

441 00, Konitsa, Griekenland

locatie bij bedrijf aan de rivier - dichtbij natuurpark - mountainbikes, raften, kajak, vliegvissen - centrum 12km