kleinschalige camping - gebruik GPS-coordinaten - NL-eigenaren - thermaalbad 100m [20% korting] - Pécs 25km - centrum 1,5km
Bokréta utca 105
7394, Magyarhertelend, HongarijeHUF 21,30 • 6 apr. t/m 27 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie, CKE - Camping Key Europe, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenDit is absoluut een van de mooiste campings van Hongarije! We zijn er twee keer geweest en zullen zeker terugkomen...
Mooie camping met heel goed sanitair. Het toiletgebouw ligt wat hoger, dus het is steeds een klein klimmetje. De eigenaar is erg behulpzaam. Wij waren er net buiten het hoogseizoen en toen was het restaurant op de camping alleen in het weekend open.
Peter en Sandra . een bijzonder mooie camping, als je van rust houd is dit een mooi plekje. mooi schoon sanitair. Een prima plek om wat langer te blijven.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Bokréta utca 105
7394, Magyarhertelend, Hongarije46° 11' 27" N
46.19084
info@forrascamping.hu
HUF 21,30 • 6 apr. t/m 27 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet