plaatsen op smalle strook gras - in het Parco Nazionale Gran Sasso e Monti della Laga - verkoop van lokale producten
Unnamed Road
02012, Retrosi, Italië€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenGoede structuur met alle benodigde services. Schoon toilet en douches. Uitstekende en goedkope keuken, vriendelijke en vriendelijke beheerders.
Deze camping ligt op 3/4 km van Amatrice. Een goede structuur met alle nodige services, maar met een zeer laag vermogen. We eten erg goed en de managers zijn vriendelijke mensen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
wij waren er in augustus; we boekten de dag ervoor, maar we realiseerden ons dat de eigenaar zo behulpzaam is dat hij een plek vond voor iedereen die arriveerde. Ik beveel het gebruik van het door een familie gerunde restaurant op het terrein met een FAVOLA amatriciana.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Voorzieningen passanten
Unnamed Road
02012, Retrosi, Italië42° 37' 25" N
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet