3,74van 5
  • juni 2023

Goede sanitaire voorzieningen. WiFi met name bij receptie en verder moeilijk. De beheerder: Cash only. als het ff kan ook geen factuur. Een factuur is een beetje moeilijk.

• mei 2023

stampvol maar we konden toch nog terecht. sanitair goed. vooral achterop de camping. via stijle trap naar zee. verder weinig mogelijkheden dan bezoek met bus naar Dubrovnic. €25,- 2 pers +camper en electric corv

Corvoorberg

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 133 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,74van 5

• mei 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Kate