nieuwe camperplaats - met speelgelegenheid - nog in aanbouw, maar wel open - douches zijn koud, maar schoon - fijne ambiance - centrum 1km
Ulica Stjepana Ptičeka 77
49243, Oroslavje, KroatiëHRK 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWij waren aan het zoeken naar de ingang. De eigenaar was door buren gebeld en kwam ons ophalen en heeft ons naar de plek gebracht. Het is al geschreven, ze zijn nog in opbouw. Een super warm welkom.
Heerlijk rustige, goed verzorgde kampeerplek. Beheerd door jonge mensen die er echt wat van willen maken en dus nog druk bezig zijn met verbeteringen (zoals schaduw creëren). Ideale uitvalsbasis voor de Toplices/thermale baden in de omgeving, de wijngaarden en lekker rondtoeren op de fiets of met de camper(bus) op de kleine bergweggetjes. Geen 5 sterren vanwege de koude douche (tenzij je heel snel kan douchen ;-) ) en ze hebben geen loosplek.
lees meerSpeelgelegenheid
Douche
Toilet
Water
lees meerUlica Stjepana Ptičeka 77
49243, Oroslavje, Kroatië46° 0' 17" N
+385991966983
HRK 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenSpeelgelegenheid
Douche