De informatie die mijn voorgangers hebben gegeven, is vandaag de dag nog steeds correct. Vriendelijke ontvangst Plaats is schoon. Podgorica ligt op 7 km fietsen.
Op het eerste gezicht niet de meest gezellige plek maar je krijgt zeker waar voor je €15,-. De plaatsen zijn opgeleukt met lampjes en grote plantenbakken. Elke plek heeft zijn eigen stopcontact en de douches zijn netjes en hebben warm water (en genoeg druk). Er is een klein restaurantje en er zijn leuke plekken om buiten te zitten. Het is geen camping maar voor een doorreis perfect!
lees meerCamperplaats, het is geen camping - 15 € - Douches, toiletten, elektriciteit, Wifi
Podgorica, Montenegro
42° 29' 1" N