Rustige camperplek aan het water waar af en toe een bootje langs komt. Vriendelijke beheerster en ruime plekken. Het is goed te doen op de fiets naar het gezellige Sneek. En heerlijk eten kun je bij eetcafé de Trilker in Poppenwier.
Zeer vriendelijk ontvangen door Erik en Jikke. Mooie grote camper plaatsen (maximaal 6 plekken). Schoon sanitair. In Poppenwier (800 meter) een leuk en goed eetcafe. Kosten €12,50 per nacht en voor de stroom €2,50. Echt een plek om tot rust te komen.
heerlijk rustig 3 nachten gestaan, lekker vissen en je bent zo in Sneek en het Sneekermeer. we gingen de 4e dag pas om 18.00 uur weg We hebben wat extra gegeven voor die dag maar dat hoefde niet! Echt even bijkomen daar.
Buorren 2
9014 CE, Tersoal, Nederland53° 4' 37" N