locatie bij jachthaven - voor oprijden camperplaats eerst melden - reserveren heeft de voorkeur - rustige ligging - Sneek 7km - centrum 250m
Buorren 2
9014 CE, Tersoal, Nederland€ 12,50 • 1 mei t/m 1 okt.
KortingskaartenEen schitterende plek om te staan. Alles is eigenlijk al gezegd. Heel gastvrije eigenaren. Voor ons een dikke 10.
Rustige, kleine en zeer nette camperplaats (6 plekken) langs een klein vaarwater tussen De Zwette en Terherne. Alle voorzieningen aanwezig. Melden als je aankomt. Fijne gastvrouw en - heer. Langs fietsknooppuntroute gelegen. Goed restaurant in het dorp Poppenwier op 950 meter en supermarkt in Scharnegoutum.
lees meerEen heerlijke plek om te verblijven. we komen zeker terug.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerEen heerlijke plek om te verblijven. we komen zeker terug.
9014 CE, Tersoal, Nederland53° 4' 37" N
info@wsblegegeaen.nl
€ 12,50 • 1 mei t/m 1 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater