plaatsen dichtbij de rivier zijn het meest geschikt - centrum 500m
Largo de São Francisco 8000
8000, Faro, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenNKC verwijder deze plek NIET ! op de P plaatsen langs de weg mag je Wel staan, daarna staat er pas een bord, verboden voor Campers. Een verbod is na, het bord. niet er voor. We staan hier nu met 7Campers 27/2/23
Beste camperaars, door het gewijzigde (strengere) beleid in Portugal is het verboden om hier 's nachts te staan. Op de parkeerplaats van Lidl, 1 km buiten het centrum, zijn wel blauw geschilderde caravanplaatsen waar campers getolereerd worden.
We hebben hier afgelopen nacht samen met nog een stuk of 10 campers gestaan. Prima plek in het centrum en nadat de vliegtuigen niet meer vliegen, 23 uur, ook best rustig s nachts. Prima voor een dagje/nachtje
Campinggedrag niet toegestaan
8000, Faro, Portugal37° 0' 43" N
7° 55' 57" W
-7.93254
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Max. camperlengte