camperplaats en -service in het park - parkeerkosten tussen 6 en 15U (niet in weekend)
Partizanska cesta
3000, Celje, Slovenië€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaarten22-8-2019; Mooie Cp, gratis. (alleen auto's moeten €2,50 betalen). Op loopafstand van het mooie stadje.
We kwamen aan op zaterdag half september 2019 en de caravanparken waren al bezet (zelfs die voor het lossen!) We stopten daarom in het gedeelte dat was gereserveerd voor auto's. 'S Avonds werden er nog enkele andere campers toegevoegd. Ik denk niet dat het een probleem is in het weekend. De nacht was erg stil. We hebben de stad Celje niet bezocht maar zijn de volgende dag vertrokken.
lees meerAlle voorzieningen aanwezig. De loopbrug over weg en kanaal naar de stad is dichtbij. Het info-bureau gaf aan dat campers gratis kunnen staan, de hele week. Je kunt fietsen langs het kanaal, twee kanten op. Vrijdag namiddag was het een komen en gaan van ouders en kinderen naar het sportcentrum. Gezellig druk.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
lees meerPartizanska cesta
3000, Celje, Slovenië46° 13' 32" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan